Ideje za torte za svadbu

Jedan od najveličanstvenijih dana u životu jeste venčanje. To je dan kada nam je bitan svaki detalj do najmanje sitnice. Svakako mladenačka torta je nezaobilazan slatkih svakih svečanosti, a torte za svadbu moraju biti posebne. Svi mladi parovi uglavnom žele da to bude nešto senzacionalno i nesvakidašnje.

Ukoliko se odlučite za torte na sprat i sa fondan masom trebaćete da odvojite malo više novca, jer su one jeftine uglavnom klasične i jednostavne ukrašene sa šlagom. Uglavnom bilo da se odlučite za jeftiniju ili skuplju varijantu, one će izgledati elegantno i otmeno. Naravno, ima i onih parova koje izraze želje i za neke šaljive varijante, što uglavnom oduševi većinu prisutnih gostiju.

Torte za svadbu uglavnom su velike težine, što opet varira u zavisnosti koliko zvanica će biti. Ukoliko je reč o velikom broju gostiju one se pretežno sastoje od više manjih torti, koje su različitih ukusa i čokoladne i voćne. Ukuse morate kombinovati kako biste nastojali da udovoljite većini prisutnih gostiju. Često se traže milka, čokoladne, vočne, minjon, reforma i druge.

Veoma je važna i dekoracija same torte u ovakvim prilikama. Figurice na tortama su već uobičajni i atraktivan način da torta dobije više čari, mada se u zadnje vreme često koriste i perle, mašne, kao i cveće koje će učiniti vašu tortu još veličanstvenijom. Najtraženija boja ovog dezerta, bila od fondana ili šlaga jeste bela. Takođe mogu biti i šarene i veoma zanimljive ukoliko na neki način oslikuju mladu ili mladoženju.

Nekako je ženama uvek bitnije da svaki detalj bude upečatljiv i zapamćen tog vašeg velikog dana, pa tako i same torte uglavnom na sebi nose ukrase i boje koje su nežne i senzualne.

No, bilo kako bilo i da je u pitanju malo intimno venčanje ili veliko slavlje, mladenačka torta je neizostavan detalj koji će upotpuniti vaše veselje. Odlučite se za neku varijantu koja će izgledati romantično i nežno ili elegantno, a opet šaljivo. Pustite svojoj mašti na volju i sigurna sam da ćete se odlučiti za neku varijantu koja će kod vaših gostiju da izazove reakciju i dugo sećanje na nju.

Mi smo za vas odabrali neke ideje kakve bi vaše torte mogle biti. Ukoliko ste ne odlučni kada je oblik ili dekoracija u pitanju, nadam se da će vam sledeće slike pomoći da se odlučite.

Ideje za mladenačke torte

svadba11

svadba12svadba26svadba29svadba23svadba20

Tags: , , , , ,