Ideje za torte za 18. rodjendan

Punoletstvo je nešto veličanstveno i posebno za svaku porodicu pa samim tim i slavlje kao i rođendanska torta trebaju da budu posebni. Mesecima unapred ushićeni roditelji i još uzbuđeniji slavljenici planiraju svoje punoletstvo do detalja. Jedan od jako bitnih detalja, pa možda nekad i najbitniji jeste upravo rođendanska torta.

Torte za 18 rođendan mogu biti obične tradicionalne sa šlagom, sa fondanom u raznim varijantima. Uglavnom su to torte nekog šaljivog karaktera, ili pak samo sa brojem 18, što dosta zavisi i od samog slavljenika. Često se torte prave i sa simbolima nečeg što asocira na samog slavljenika tipa fudbalske lopte, torbice za devojčice itd.

Bilo da je torta za devojke ili muškarce ona mora biti spoj kvalitetnog ukusa i vrhunske dekoracije da bi izgledala svetski, uz poštovanje želja, naravno samog slavljenika. Današnji tinejdžeri uglavnom žele nešto novo, nešto ne svakidašnje. Pokušavaju da izbegnu klasične torte, izbegavajući kliše. Dosta su u zadnje vreme popularni i cup cakes. Sada su aktuelne neobične i zanimljive torte, uglavnom.

Što se tiče ukusa čokoladne torte za 18. rođendan nikada neće izaći iz mode. Ukoliko baš neko nije ljubitelj čokolade uvek se može odlučiti za neku voćnu varijantu, koja je recimo ukrašena sa detaljima crne i bele čokolade. Treba pustiti svojoj mašti na volju i posavetovati se možda sa nekim stručnim licima u vezi ukusa i dekoracije i onda sami krenuti u pripremu rođendanske torte. Ukrašavanje poslastica za ovako neki veliki dan predstavlja pravo zadovoljstvo i pre svega uživanje.

Za devojke predlažemo…

Kada su devojke u pitanju nekako će uvek većina nas pomisliti na torte u obliku srca, ali pored njih današnje devojke odlučuju se za jako neobične varijante torti na sprat, ili tortu u obliku cipele, torbice i nekih drugih stvari koje voli sama slavljenica. Evo nekih ideja za torte za vaše velike princeze.torta1

torta2torta4

Celebration cake specialists, Celebration Cakes that taste as good as they look.

Celebration cake specialists, Celebration Cakes that taste as good as they look.
Ce

Ideje za muškarce…

Muške torte su uglavnom plave, bele i crne. Muškarci su generalno uvek manje probirljiviji i komplikovaniji od žena, pa je tako i u odabiru torti. Uglavnom to bude samo neka jednostavnija varijanta sa brojem 18, ili u nekim slučajevima simboli sporta kao što su dres, lopta i dr. Mi vam donosimo neke od ideja kojima biste mogli da obradujete svog slavljenika.torta12torta13torta15torta17torta19

Tags: , , , , , , , ,