Ideje za ukrašavanje torti za rođendan

Napravili ste savršeno ukusnu rođendansku tortu, a nemate ideju kako da je ukrasite? Zato sam ja tu da vam svojim savetima ulepšam slavlje i olakšam kreativni proces ukrašavanja torte.

Ukrašavanje torti za rođendan može biti raznoliko ‒ sa šlagom, sa fondanom, sa bombonama, sa jestivim slikama, sa cvetićima, sa orasima, bademima, čokoladom, šarenim mrvicama, gumenim bombonama, kokosom itd. Kao što vidite, izbor je širok. Potrebna je samo vaša mašta, dobra volja i strpljenje.

Daću vam savete i ideje kako možete da ukrasite tortu koju ste napravili za svoje dečake i devojčice, a oni će je posebno obožavati zbog vašeg truda, mašte i ljubavi koje ste uložili. I ako vam se čini da ukrašavanje torti za rođendan, a i za bilo koju drugu prigodu nije lako, nastavite da čitate moje savete i bićete razuvereni.

Ideje za ukrašavanje torti šlagom

Ukrašavanje torti je najlakše sa šlagom, uz pomoć šprica ili bez njega. Ideje za ukrašavanje torti za rođendan su neograničene. Najlakše će vam biti da nabavite špric sa nastavcima (ako ga već nemate) i da pustite svoju maštu da proradi.

Ideje za ukrašavanje torti fondanom

Kada je u pitanju ukrašavanje torti fondanom, tu moramo biti malo spretniji, jer ukrašavanje fondanom nije tako jednostavno ako nemamo iskustva s tim. Zato je najbolje da ako nemate iskustva sa fondanom, pre pravljenja torte vežbate da pravite figurice i druge oblike fondan masom. Naravno, i ovde su mogućnosti neograničene.

Ideje za ukrašavanje torti mrvicama, kokosom, čokoladom, gumenim bombonama itd.

Uz pomoć ovih namirnica možete napraviti čitave slike ili priče na torti svog mališana. Jednostavno ih ređajte onako kako je potrebno da biste dobili zamišljenu sliku i torta će biti ne samo savršenog ukusa nego i savršenog izgleda da će vam biti žao da je sečete.

Tags: , , , , , , , , , , ,